Тематичний архів статей

Астрологія. Сила Духу


З історії римської імперії відомий випадок, коли римському імператору, що володів абсолютною владою, Діоклетіані, астрологи передбачили доля Цезаря (тобто зрада друзів-сенаторів і смерть від кинджала), якщо він не відмовиться від влади. Діоклетіан взяв надлюдську (враховуючи влада, якою він володів) рішення і відмовився від вінця римського імператора. Він поїхав до свого маєтку в провінції і прожив там ще 22 роки. Ось приклад сили Духа і волі. Відмовившись від абсолютної влади, Діоклетіан змінював свою карму, а значить і долю.

Так, долю - карму можна змінити (в межах, визначених Богом), але тільки неймовірними зусиллями Волі і Духа.
Нехай кожен спитає у себе, чи має він надлюдською волею і силою Духа?

Чому до Бога завжди звертаються на Ти, а до священнослужителів на Ви?

Справа в тому, що Бог не є "найбільшим начальником", босом Всесвіту для людської Душі (як вважають багато людей). Бог для кожної людини (точніше для людської Душі) саме близьке, рідне і улюблене істота. Бог любить всіх людей, як мати любить усіх своїх дітей, незважаючи на те, які страждання вони їй приносять своєю поведінкою. Адже роблячи гріхи і злочини проти людей (передбачені в кримінальному кодексі чи ні), ми продовжуємо розпинати на Хресті нашого Господа Ісуса Христа.

Він продовжує страждати від наших гріхів. Але Він все одно нескінченно любить людей, незважаючи на страждання, які вони Йому завдають. Бог ближче, рідніше і найулюбленіше (людської Душі), ніж фізичні батьки людини (батько або мати) або будь-хто інший. Немовля, коли тільки починає говорити, не звертається до батьків на Ви. Ми вважаємо Бога своїм батьком, як немовлята, повністю залежний від нього і потребуємо його опіку та захист.

Тільки за цієї посиланням ти знайдеш персональний гороскоп від профі Астрологів з досвідом роботи від 20 років!
Тільки за цієї посиланням ти знайдеш індивідуальний гороскоп від профі Астрологів з досвідом роботи від 20 років!
Тільки за цієї посиланням ти знайдеш особистий гороскоп від профі Астрологів з досвідом роботи від 20 років!


  Схожі новини:
  • Астрологія. Плутонічні Воля
  • Астрологія. Знак Риби І Християнство
  • Астрологія. Психоаналіз
  • Астрологія. Вибори В Житті
  • Астрологія. Доля