Тематичний архів статей

Астрологія. Вибори В Житті


Тому він не може нагрішити - адже від нього нічого не залежить. Але оскільки існує поняття гріхів, отже, людина може зробити або не зробити гріх. Тобто, той чи інший вчинок. Значить, у людини є вибір і свобода дій в житті. Сам Бог (Карма, Вищі сили, Абсолют) дав нам свободу Волі і вибору у нашому житті.

Головний вибір, даний нам Богом, - вибір між Добром і Злом. Від цього головного (глобального) вибору виникають всі інші види свободи в нашому житті. Якби Бог (Карма, Абсолют) не давав нам вільний вибір у житті, ми не відповідали б за свої гріхи після смерті, потрапляючи в "Царство небесне" або в "геєну вогненну". І не отримували б кармічну нагороду (хороше життя) або кармічне покарання (погане життя) у наступному народженні на Землі в будь-якому тілі.

При цьому безліч людей вважають, що все в житті залежить тільки від них, і немає ніякого впливу на їхнє життя з боку Долі (Бога, Карми, Вищих сил, Абсолюту). Особливо часто така думка побутує серед молодих людей, духовно незрілих, які ще мало знають життя. Ті, що ще не стикалися з жорсткими (і часто жорстокими) Законами Життя. Люди, які вважають життя не залежить ні від чого, теж помиляються.

Істина полягає в тому, що у кожної людини існує певний відсоток вільного вибору в житті. В одних 50 відсотків свободи і 50 відсотків визначеності. У інших 30 відсотків свободи і 70 відсотків визначеності. Людина може змінювати своє життя і долю у межах частки своєї свободи (даної кармою, Богом). Для боротьби з долею потрібна сильна воля і розум. Але головне в боротьбі з Долею - особиста воля людини. Якщо людина має сильний інтелект, але слабку волю, він буде все розуміти, але нічого не зможе змінити.

Тільки за цієї посиланням ти знайдеш персональний гороскоп від профі Астрологів з досвідом роботи від 20 років!
Тільки за цієї посиланням ти знайдеш індивідуальний гороскоп від профі Астрологів з досвідом роботи від 20 років!
Тільки за цієї посиланням ти знайдеш особистий гороскоп від профі Астрологів з досвідом роботи від 20 років!


  Схожі новини: {related-news}