Тематичний архів статей

Що Таке Студентська Віза У США F-1?


F-1. Даний тип візи призначений для тих, хто планує навчання в США по академічній програмі або програмі вивчення англійської мови - Ми пропонуємо Вам оформити студентську візу F-1 для вивчення англійської мови за програмами ESL (Англійська мова як друга мова) в кращих школах Нью-Йорка

- Пропоновані програми розраховані для всіх рівнів, від початківця до просунутого

- Крім мовних курсів, Школа дає можливість безкоштовного відвідування додаткових занять: бізнес-англійська, Tofel, комп'ютерні класи (Photoshop, програмування), бухоблік (accounting).

- Школа готує студента до іспиту Tofel, здавши який студент може продовжити навчання в коледжах США

- Усі пропоновані школи мають ліцензії департаменту освіти, а також уповноважені, згідно з федеральним законом, приймати на навчання іноземців з не імміграційним статусом (віза F-1). Тривалість навчання залежить від обраної програми й звичайно становить від 3 до 24 місяців

- Студент, що знаходиться в США зі студентським статусом F-1, повинен навчатися за програмою повної зайнятості згідно з правилами, затвердженими Службою імміграції та натуралізації США, що становить 20 годин на тиждень

- Віза дає право офіційної роботи 20 годин на тиждень

- Вартість навчання залежить від школи, від тривалості навчання і від вибраного курсу і коливається від 40 до 100 $ на тиждень

- При бажанні студент може перейти в аналогічне навчальний заклад (або вступити в Коледж) у будь-якому іншому місті США

Переваги студентської візи:

- Отримати візу F1 може практично будь-який громадянин у віці від 18 до 40 років *

- Віза F 1 дає можливість вільного переміщення на території США і виїзду за її межі, протягом терміну дії візи

- При вдалому проходженні співбесіди, ви можете попросити візу строком на 2 роки. Доплата - $ 100 здійснюється в консульстві США відразу після проходження співбесіди

- Ви можете продовжувати свій студентський статус строком до 5-ти років, перебуваючи на території США

- Можливість перекладу до іншого навчального закладу, в незалежності від його місця розташування

- Після 1 року навчання Ви можете отримати право на роботу

- Перебуваючи в США, в будь-який час, Ви можете змінити студентський статус F-1 на будь-який інший

- Можливість оформлення SSN (Social Security Numbers) - право на роботу

- Можливість оформлення Driving License - водійські права

- Можливість оформлення медичної страховки в США

- Можливість відкриття банківського рахунку

Наші послуги:

Вартість послуг - 1290 $, включає:

- Оформлення запрошення в США

- Реєстрація у Школі з видачею документа I-20 про зарахування студента

- Реєстрація в SEVIS (імміграційній службі США)

- Збір та підготовка документів для отримання візи в посольстві США в Москві (для росіян) і в посольстві США в столиці Вашої країни

- Допомога у проходженні інтерв'ю в посольстві США в Москві

- Зустріч в Аеропорту ім.Джона Кеннеді в Нью-Йорку

- Допомога в оформленні у Школі по приїзді в США

140 $ - консульський збір у посольстві США - оплачується окремо

Термін оформлення документів 1-1,5 місяці.

Перелік документів, які Ви надаєте нам для оформлення:

1. Копія закордонного паспорта

2. Довідка з банку про наявність грошових коштів (англійською мовою, якщо банк надає довідку російською мовою, то вона повинна бути перекладена і завірена у нотаріуса). Сума на рахунку повинна бути не менше $ 3500 для реєстрації в школі на 3 місяці

3. Копія російського паспорта з пропискою

4. Копія диплома, атестата, якщо такі є

5. Кольорові фотографії розміром 5x5

Додаткові послуги на території США:

- Допомога в пошуку роботи в США

- Продовження візи/зміна статусу

- Підбір житла

- Цілодобова інформаційна та юридична підтримка

- Отримання американських водійських прав

- Відкриття рахунку в банку

* Незважаючи на те, що студенти та аспіранти мають більше шансів получить студенческую визу, виза F-1 может также выдаваться учащимся старших классов школ, в зависимости от организации и цели программы.

Подробней на сайте


  Схожі новини: {related-news}