Тематичний архів статей

 Як Довго Оформляється Туристична віза до США?


           

Fiancee
Як довго оформляється туристична віза? І який час перебування у США вона дозволяє?

 Montreal
Оформляється за день, максимум тиждень в посольстві в Києві. Перебування визначає по прильоту офіцер американської імміграції - зазвичай або 3 місяці, або 6 місяців штампують, не вгадаєш. Потім можна продовжувати до загального терміну перебування рік.

 Michigan
Взагалі замовляти співбесіду потрібно зателефонувавши до колл центр консульства (послуга коштує $ 12). Воно призначається на першу вільну дату, але раджу телефонувати не менше ніж за місяць. Краще взагалі призначити співбесіду за 2 місяці до дати поїздки. Потім приходимо на співбесіду в консульство, там проведемо 3-4 години. І саме співбесіду 5 хвилин. У разі успіху паспорт можна забрати в той же день у Києві. Доставка по Україні займає 3-4 робочих дні. Все докладно про запис можна прочитати на сайті посольства.

 Fiancee
Скажіть, за туром треба звертатися до турфірми? Може, хто їздив і знає, що потрібно для того щоб отримати туристичну візу, країну подивитися?

 Montreal
Якщо у вас зарплата менше 1000 доларів на місяць, то можна і не звертатися за туром - візу американці, швидше за все не дадуть. Яка ваша справжня мета поїздки і що Ви з себе уявляєте?

 Fiancee
Хочу поїхати за туристичною візою і залишитися там довше, ніж сам тур. Як це можна здійснити? Чи можна по закінченні туру не виїхати з усією групою, а залишитися?

 Xairex
Краще забудьте про цю фанатичною затії, заощадите свій час і гроші. Неправильний підхід до справи і відсутність правильної мотивації зіграють злий жарт.

 Montreal
Ціна занадто велика - за одним відмовою і інші будуть дотримуватися, можна і 10 відмов отримати, після чого і інші посольства будуть насторожено ставитися.

Організовані тури для груп, як куди-небудь до Європи на тиждень (здав паспорт, через тиждень отримав з візою), мало хто організовує на Америку. Саме через посольства. А самим отримувати гостьові на США зі зрозумілою причиною візиту і джерелом доходу - це і є той клас віз, за яким люди проходять. До речі, клас віз один і той же і на організовані походи, і на гостьові, і на поїздки бізнесменів на зустрічі - B1/B2.

 Fiancee
Тобто важливим аспектом буде банківський рахунок і моя зарплата?

 Montreal
Дуже важливим. І зарплата, і робота. Щоб залишитися в США з гостьової візи на інший тип візи треба буде перескакувати, найчастіше це студентська. Але це гроші, час і неможливість поїхати додому, так як у посольстві після такого "ходу конем" візу другий раз важко отримувати.

Джерело: Форум сайту Чемодан

 
 
 
  


  Схожі новини: {related-news}